mega ilmaiskierrokset

Pelit erilaisilla panostusvaihtoehdoilla

Ohjeet pokeripelin pelaamiseen – Texas Hold’em -versio

Texas Hold’em –pokeripelissä itsessään on lukuisia muunnelmia, joista useimmat määräytyvät vedonlyönnin suoritustavan mukaan. On erittäin tärkeää, että ymmärrät kuinka pelata pokeria näissä eri muunnelmissa.

Pokeri aikarajoituksella

Jokaisella limit-pokerin panostuskierroksella voidaan asettaa enintään neljä vetoa. No-Limit Pokerissa ja Pot Limit Pokerissa pelaajan korotusten lukumäärää ei ole rajoitettu, kun taas näissä peleissä ei ole rajoitettu sitä, kuinka monta kertaa pelaaja voi korottaa No-Limit Pokerissa ja Pot Limit Pokerissa. Sekä panoksesta että korotuksesta sovitaan ennen Limit Poker -pelin alkamista. Esimerkiksi 1/2 Limit -pelissä panosten ja korotusten kokonaismäärän tulee olla yksi. Ei tule enempää eikä vähempää. Panoksen ja korotuksen yhteissumman on oltava 2 pelin lopussa, eli kahdella viimeisellä kierroksella.

Marihuanan käytön rajoitus

Kun pelaat Pot Limitiä, sinulla on mahdollisuus korottaa panosta potin kokonaissummaan asti. Esimerkki: Jos potin kokonaissumma on 30 ja panostuskierroksella ensimmäinen pelaaja panostaa 10, toinen pelaaja voi panostaa yhteensä 20 (30 -10), mikä on hänen osuutensa maksusta, ja korottaa samalla määrällä , potin kokonaissumma, kun toiminta saavutti hänet, mukaan lukien hänen maksunsa ja korotuksensa samalla määrällä. Pot-Limit-peleissä ei ole rajoitettu määrä korotuksia, jotka voidaan tehdä kerrallaan.

Ei ole rajoituksia.

• Texas Holdem -pokerin No-Limit-versiossa ei ole kierrätysrajoituksia. Jokaisella kierroksella kuka tahansa pelaaja voi panostaa minkä tahansa summan, mukaan lukien koko pinonsa. Minimipanoksen on kuitenkin oltava yhtä suuri kuin iso blindi.
• Kaihtimet ovat jotain, jota kaipaan.
• Voit joko maksaa ison blindin suuruisen aloitusmaksun tai voit istua ulos ja odottaa, että iso blindi saavuttaa paikkasi välttääksesi pelin myöhästymisen, erityisesti niille pelaajille, jotka haluavat välttää blindit. Myöhäisellä pelaajalla on mahdollisuus: • asettaa iso blindi • odottaa isoa blindia
• Jos pelaaja päättää odottaa isoa blindia, hän istuu alas eikä voi osallistua toimintaan ennen kuin iso blindi saapuu hänen paikkaansa. Jos pelaaja istuu pöydässä pidemmän aikaa ja jättää ison blingin väliin, häneltä puuttuu myös pieni blindi ja jakajan nappi. Jos unohdat blindit, sinun on asetettava iso blindi sekä “kuollut” panos, joka on yhtä suuri kuin pieni blindit, jos unohdat blindit.

Pannut pää- ja sivupuolella

Pelaajan ei tarvitse luovuttaa korttejaan, jos hänellä ei ole pelimerkkejä jäljellä vedonlyöntiin. Annan sinulle esimerkin: pelaajalla B on pino 100 rupiaa, mutta pelaajan A nykyinen panos on 200 rupiaa. Pelaaja B voi vaarantaa koko 100 Rs yhdellä vedolla. Potti on nyt jaettu kahteen osaan: pääpotti ja sivupotti. Kunnes pelaaja B menee all-in, kaikki pääpotin pelimerkit kierrätetään. Koska pelaaja A on kuitenkin panostanut 200 rupiaa, vain 100 rupiaa hänen panoksestaan ​​(pelaajan B panoksesta) sijoitetaan pääpottiin, kun taas 100 rupiaa sijoitetaan sivupottiin. Kierroksen panostus jatkuu Rs 200:lla ja jokainen panos jaetaan tasan pottien kesken. Seuraavilla kierroksilla panostetaan vain sivupotissa.

Pelaaja A saa kaikki pelimerkit, jos hänellä on paras käsi (sekä pää- että sivupotti). Jos pelaaja B voittaa, hän saa vain pääpotin; sivupotti myönnetään kuitenkin pelaajalle, jolla on toiseksi paras pokerikäsi.

Kun suuri määrä pelaajia menee all-in, syntyy monia sivupotteja. Sekä pää- että sivupotit ovat avoimia pelaajille, jotka ovat osallistuneet kaikille panostuskierroksille. All-in pelaajat voittavat vain luodut pää- ja sivupotit, kunnes he menivät all-in.

Kuinka pelata Omaha Pokeria Internetissä

Omaha-pokeri (tunnetaan myös nimellä Omaha Hold’em) on pokerin muunnelma, joka muistuttaa Texas Hold’emia. Oppiaksesi pokeria, sinun on ensin ymmärrettävä pokerin monet lajit. Perusero näiden kahden muunnelman välillä on, että Omahassa pelaajille jaetaan neljä tasku- tai taskukorttia kahden sijaan. Pelaajat voivat käyttää vain kahta neljästä taskukortistaan ​​ja kolmea pöydällä olevasta viidestä yhteisestä kortista yhdistelmien muodostamiseen. Potin voittaa käsi, jolla on viisi parasta korttia.

Pelin kulku Omaha High/Low -peleissä: Muissa peleissä paras käsi palkitaan, mutta Omaha High/Low -pelissä jopa huonoin käsi arvostetaan. Potti jaetaan tasaisesti ylä- ja alakäden kesken. Pelaaja voi rakentaa viiden kortin yhdistelmän käyttämällä vain kahta neljästä taskukortistaan ​​ja kolmea viidestä pöydällä olevasta yhteisestä kortista pelatessaan Omaha High/Low -peliä.

Jotta voisi pelata pokeria

Jotta voit pelata peliä, sinun on ensin opittava pelaamaan peliä.
Stud Poker (seitsemän korttia) 7-card stud on hyvin tunnettu pokeriversio. Perussäännöt pysyvät samoina, ja potti menee parhaalle viiden kortin kädelle. Toisin kuin Texasissa ja Omahassa, jokaiselle pelaajalle jaetaan seitsemän korttia erikseen. Tässä pelissä on viisi panostuskierrosta. Kuitenkin ennen vedonlyönnin aloittamista jokainen osallistuja lahjoittaa pienen summan pottiin (kutsutaan anteeksi). Toiminta alkaa kolmannelta kadulta.

kolmas tapa

Jokaiselle pelaajalle jaetaan kolme korttia tällä kierroksella, joista yksi on kuvapuoli ylöspäin tai kuvapuoli alaspäin. Pelaaja, jolla on vähiten avoimia kortteja, panostaa ensimmäisenä. Pelaajien panostusvaihtoehdot ovat samanlaisia ​​kuin muissa peliversioissa (voit maksaa, korottaa, luovuttaa tai sököttää).

Neljäs tapa

Neljäs kortti jaetaan kuvapuoli ylöspäin neljännen kadun pelaajille. Ensimmäisenä panostaa henkilö, jolla on paras pokerikäsi avoimissa korteissa. Esimerkiksi neljän hengen pöydässä, jos pelaajalla A on QQ, pelaajalla B on QJ, pelaajalla C on kaksi 8:a ja pelaajalla D on 8 ja & 7 samaa maata, pelaaja A aloittaa panostuskierroksen, koska hänellä on paras. käsi.
• Fifth Street on katu Manhattanilla.
• Pelaajalle, jolla on paras pokerikäsi, jaetaan viides kortti kuvapuoli ylöspäin ja hän alkaa panostaa.
• kuudes avenue
• Pelaajille jaetaan toinen kortti kuvapuoli ylöspäin ja pelaaja, jolla on paras käsi, alkaa panostaa uudelleen.

The Stream (tai Seventh Street)

Pelaajille jaetaan seitsemäs kortti kuvapuoli alaspäin. Panostus palaa pelaajalle, jolla on paras avoin käsi. Jatkamme välienselvittelyyn, kun kaikki vedot on asetettu.

Välienselvittely

Viimeinen henkilö, joka nostaa kätensä, paljastaa ensimmäisenä korttinsa. Potin voittaa paras viiden kortin käsi. On olemassa monia muita vaihtoehtoja, kuten 32 Card Draw, American Poker ja Boost Poker, Texas Hold’emin, Omahan ja 7-card studin lisäksi.