unibet

Unibet ilmaiskierrokset 2017

Unibet on suomalaisten suosima kasino ja uhkapelisivusto, eikä suotta. Täältä saat etuja, promoja ja bonuksia kaikkeen lähtöön. Unibet ilmaiskierrokset 2017 tarjous ei voisi olla paljon parempi, sillä ilmaiskierroksia tulee kasoittain, ja ne ovat vailla kierrätysvaatimusta. Tämä on niin harvinaista herkkua että tilaisuus on syytä käyttää hyödyksi heti. Avaan vain tili, valitse haluamasi bonus ja tee sen mukaiset toimenpiteet kuten talletus ja pääset saman tien pelaamaan herkullisia Unibet ilmaiskierroksia.

Mikä parasta tarjoukset eivät suinkaan ilmaiskierrokset lopu. Unibet tarjoaa koko uhkapelin skaalan sivuillaan, ja erilaisia pelejä on helppo pelata saman tilin kautta. Saat tilillesi useita bonuksia samoilla talletuksilla sivuston eri osioihin. Käytä esimerkiksi ilmaiset vedot hyödyksi luomalla tili.

unibet ilmaiskierrokset

Unibetilta saat ilmaiskierroksia ilman kierrätysvaatimusta

Saat vähintään 60 ilmaiskierrosta tekemällä kolme talletusta. Talletuksen summasta riippuen saatat saada jopa 150 ilmaiskierrosta. Kuten tulikin jo aikaisemmin mainittua ovat kierrokset täysin kierrätysvapaita. Tämä tarkoittaa sitä että voit saman tien tien kotiuttaa kaikki rahat jotka näillä ilmaisilla kierroksilla voitat. Pelivalikoima ilmaiskierroksiin on seuraavanlainen, tämä siis vain ensitalletuksen osalta:

  • 20 – 50 ilmaiskierrosta Dracula kolikkopeliin
  • 20 – 50 ilmaiskierrosta Blood Suckers kolikkopeliin
  • 20 – 50 ilmaiskierrosta South Park Reel Chaos kolikkopeliin

Luo tilisi nyt ja käytä hyväksesi uskomaton Unibet ilmaiskierrokset 2017 tarjous. Takaamme että et tule pettymään kierrosten laatuun tai määrään.